ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Uluslararası Cevat Ülger Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

İLK MİSAFİRİMİZ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE EKİP LİDERİ OLARAK ÇALIŞAN YAZILIM MÜHENDİSİ OSMAN NURİ ATAK OLDU.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ KAMPTA ÇEŞİTLİ AKTİVİTELERE KATILIP, FAKRLI OKULLARDA EĞİTİM GÖREN AKRANLARIYLA TANIŞMA FIRSATI YAKALADILAR. KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

HEDEF YKS 2024 PROJESİNİN İÇERİĞİ OKUL KOORDİNSATÖRÜMÜZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE, VELİLERİMİZE  VE ÖĞRTMENLERİMİZE TANITILDI.

Ekm

OKUL ZÜMRE BAŞKANLARI VE OKUL İDARESİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN TOPLANTIDA 12. VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK YAPILACAK OLAN DENEME SINAVLARI, MOTİSVASYON ETKİNLİKLERİ GİBİ BİR ÇOK ÖNEMLİ KONUDA KARARLAR ALINDI.

Ekm

HEDEF YKS 2024 DENEME MARATONU BAŞLADI.

Ekm

Sosyal Yardımlaşma Kulübü olarak öğrencilerimizle Tepebaşı Belediyesi Engelliler Montaj Atölyesini ziyaret ettik. Malzemelerin montajını beraber yaptılar . Güzel muhabbeti pasta ve çayla tamamladık. Yeniden görüşme dilekleriyle ayrıldık.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Programımız sorumlu komisyon üyesi öğretmenlerimiz rehberliginde gerçekleştirildi. Şiirler, hadisler, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve mehteran gösterisinin olduğu güzel bir program icra edildi. Programi hazirlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Tepebaşı Kaymakamımız Sayın Sadettin YÜCEL okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılını kutlamış ve okulumuz hakkında bilgi almıştır.

2022 YKS SINAVINDA 7 TÜRKİYE DERECESİ!

OKULUMUZ YKS SINAVINDAKİ BAŞARISINI İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE KORUMAYA DEVAM EDİYOR.

May

SPORUN KALBİ ULUSLARARASI CEVAT ÜLGER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'İNDE ATIYOR!

OKULUMUZDA YAPILAN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİNDE SPOR FAALİYETLERİNE KATILMIŞ ONLARCA ÖĞRENCİYE SERTİFİKA DAĞITTIK.

AYRICA OKULUMUZ GÜREŞ TAKIMI BİZE BÜYÜLEYİCİ BİR GÖSTERİ SUNDU.

ÖĞRENCİLERİMİZE VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Dünyanın en prestijli öğrenci değişim programlarından biri olan Erasmus 'a bu sene okulumuzun çalışkan öğrencilerinden biri olan Emirhan Bahçeci'yi gönderdik.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

KADINA EL KALKAMAZ PROJESİ

Ara