ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Uluslararası Cevat Ülger Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024 DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

OKUL MÜDÜR YARDIMCIMIZ TAHİR YILDIZ VE OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ MELTEM EROL  FADİME SARAR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN TERÜBE PAYLAŞIMIVE PROJE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI. TOPLANTIDA PROJEYE KATILAN OKULLAR GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ ETKİNLİKLERİ PAYLAŞTI.  OKULLARIN BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ PAYLAŞTIĞI TOPLANTIDA, GERÇEKLEŞTİRİLEN  İYİ UYGULAMALARIN DİĞER OKULLARDA DA UYGULANMASI TEMENNİ EDİLDİ. TOPLANTIDA AŞAĞIDA LİSTELENENEN ORTAK KARARLAR ALINDI.

·         Öğrencilerimizin ve okullarımızın Hedef 2024 hedeflerine ulaşabilmesi için ilgili kurumlarca yardımcı kaynaklarla destek verilmesinin yararlı olacağını düşünüyoruz.

·         Hedef YKS 2024 projesi kapsamında olan İmam Hatip Liseleri arasında iki dönem ikişer defa olmak üzere deneme sınavlarının (2 TYT, 2 AYT) yapılmasının faydalı olacağını düşünüyoruz.

·         EBA Akademik Destek platformunun etkin kullanımının teşvik edilmesi.

·         Mezun ve meslek tanıtım günlerinin ortak yapılmasının faydalı olacağını düşünüyoruz.

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 10:47 - Görüntülenme: 62