ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Uluslararası Cevat Ülger Anadolu İmam Hatip Lisesi

AHMET ACI - Okul Müdürü-School Principal

1975 yılında Kayseri´de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Eskişehir´de tamamladı. 1997 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1998 yılında öğretmenlik mesleğine başladı. 2005 yılından itibaren Hoca Ahmed Yesevi Lisesi, Fatih Fen Lisesi ve Eti Sosyal Bilimler Lisesinde müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulundu. 2016 yılında  okulumuza kurucu müdür olarak atandı. 2017 yılından itibaren de okulumuzda kadrolu olarak  müdürlük görevini yürütmektedir.

2017 yılında Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Felsefe ve Din Bilimleri alanında Yüksek lisansını tamamladı. Aynı okulda doktora eğitimine devam etmekte olup Arapça ve İngilizce bilmektedir.